No Thanks

House S by Suga Atelier

Three stories high with a concrete exterior, House S is located on a triangular plot in Osaka, Japan.
House S
House S' concrete walls were formed against plywood, which has been reused to create internal walls, kitchen worktops and the floor of the second storey loft.
House S
House S
With a unique nine-sided roof, the design of this house allows rain to fall through the middle past two doughnut-shaped benches and then drain into a sunken basin at the lowest level. Canopies were designed to be folded across the floors for shelter if needed.
house S
The interior of House S is covered by recycled plastic bottles, which are fixed to the walls and the ceilings with plastic screws using separators. The idea was to express the light shining into the house, while adding insulation and soundproofing.
House S